زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

نامه ‌روانچی به گوترش و رئیس شورای امنیت

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد، بر لزوم اثبات کارایی اینستکس از طرف اروپایی‌ها تاکید کرد و گفت: ایران باید از مزایای اقتصادی برجام بهره‌مند شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 20
کد خبر: ۷۱۱۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجید تخت‌روانچی در نامه‌ای به آنتونیو گوترش و جری ماتجیلا نماینده آفریقای جنوبی در سازمان ملل متحد و رئیس دوره‌ای شورای امنیت، ارزیابی ایران را از دهمین گزارش دبیرکل این سازمان درباره قطعنامه ۲۲۳۱ تشریح کرد.

 

طبق قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت که پس از توافق هسته‌ای ایران در سال ۱۳۹۴ به تصویب رسید، دبیرکل سازمان ملل متحد موظف است هر ۶ ماه، گزارشی از نحوه اجرای این قطعنامه به شورای امنیت ارائه دهد.

 

نشست مربوطه قرار است روز سه‌شنبه برگزار شود.

 

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد، با بیان اینکه واشنگتن ناقض فاحش توافقنامه هسته‌ای است، کاهش تعهدات هسته‌ای ایران را نتیجه قهری نقض توافق توسط دیگر طرف‌ها و مطابق با حقوق ایران در برجام دانست.

 

تخت‌روانچی با اشاره به وعده کشورهای اروپایی برای تضمین تداوم روابط اقتصادی پیش‌بینی شده در برجام با ایران و ایجاد سامانه اینستکس، تاکید کرد این سامانه پس از ۲ سال باید کارایی خود را به اثبات برساند.

 

وی به موضوع ترور شهید محسن فخری‌زاده هم اشاره کرد و گفت: نحوه طرح موضوع در این گزارش به هیچ عنوان کافی نیست. این ترور در کنار ترور سال گذشته سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، جنایت‌های آشکار و تروریستی هستند که باید به صورت صریح و بدون لکنت زبان محکوم شوند.

 

آمریکا در ۱۳ دی‌ماه ۱۳۹۸ به دستور مستقیم دونالد ترامپ و با اجرای واحدهای نظامی آمریکا در عراق، سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده وقت سپاه قدس ایران ترور شد و به شهادت رسید.

 

همچنین در ۷ آذرماه امسال هم با چراغ سبز آمریکا و واحدهای ترور رژیم صهیونیستی، محسن فخری‌زاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در منطقه آبسرد ترور شد و به درجه شهادت نائل آمد./ ایرنا

ارسال نظر